Klangen av Sunnmøre IV – Ulfrstad og Szymanovsky – 22. September

Solist: Emily Davis, fiolin
Dirigent: Lars-Thomas Holm

Program: 

F. Mendelssohn: Meeresstille und glückliche fahrt, op 27
Karol Szymanovsky: Fiolinkonsert nr 2 

Pause

Marius M. Ulfrstad: Sunnmørshavet
Benjamin Britten: Four Sea interludes
Benjamin Britten: Passacaglia

Om Solisten

Emily Davis er en internasjonalt etterspurt solist, kammermusiker og orkesterleder. Emily er en tidligere prisvinnende student ved Royal Academy of Music, hvor hun studerte med Mateja Marinkovic. Hun har fått undervisning fra kjente fiolinister som Maxim Vengerov, Daniel Hope, Fabio Biondi, Isabelle Van Kuelen og Alexander Pavlovic. Hennes aktive liv som orkestermusiker har ført henne til konsertsaler som Carnegie Hall i New York, Suntory Hall i Tokyo, Concertgebouw i Amsterdam og Wien Musikverein. Hun har ofte vært engasjert som gjestekonsertmester i orkestre som Bergen Filharmoniske orkester, Oslo Filharmoniske orkester, Singapore Symfoniorkester, Trondheim Symfoniorkester og Århus Symfoniorkester. I 2016 til 2018 var hun assisterende konsertmester i Bergen Filharmoniske orkester. I to år var Emily konsertmester for European Union Youth Orchestra.