Orkesterets Venner

Bli involvert. Gjør en forskjell.

Ditt bidrag sikrer deg deltakelse ved konserter og begivenheter, samtidig som du er med å forme framtiden for Ålesund Symfoniorkester, i vår faste konsertsal på Parken Kulturhus.

Symfoniorkesterets venner har vært en stor suksess, og i 30 år har de stått på og bidratt sterkt til at Ålesund Symfoniorkester har kunnet gjennomføre sitt omfattende program. De utmerker seg ved sin generøsitet, lojalitet og søken etter opplevelser, og de er lidenskapelig opptatt av klassisk musikk og arbeidet vi yter for kunstmusikkens plass på Sunnmøre.

Vennegruppens støtte er uvurderlig, og hjelper ÅSO med det orkesteret kan best: skape uforglemmelige musikalske opplevelser og gjøre de tilgjengelig for et bredest mulig publikum. ÅSO er et godt orkester, og med deres hjelp kan vi utvikle oss ytterligere. Vi har en frisk tilnærming tvers over repertoaret, fra barokk til samtidsmusikk, så vel som fremføringer av nye og ukjente verk som en del av vår satsing på formidling av vår kulturhistorie. Vi viser fram de beste talentene og gir næring til framtidige sangere, musikere og dirigenter gjennom våre allsidige konserter.

Vi vil med glede invitere deg til å spille din rolle i framtidens venneforening og å bidra til å forme en bærekraftig framtid for vår organisasjon. Som anerkjennelse for din generøsitet, vil vi gi deg flere muligheter som bl.a. innebærer forhåndsbestilling av billetter til alle ÅSOs konserter, nyhetsoppdateringer og egne tilstelninger for venneforeningen.

Det har aldri vært et bedre tidspunkt enn nå for å støtte ÅSO og bli en av våre venner!

Årsabonnement

Medlemskapet gjelder som abonnement for orkesterets konserter. (Alle konsertene til Ålesund Symfoniorkester er abonnementskonserter, med mindre de er merket “ikke abonnementskonsert”).

For sesongen 2023:

Enkeltmedlemskap kr. 1250,-
Ektepar kr. 2500,-

Hvordan Melde Seg Inn

Innmelding og forespørsle om medlemskap kan rettes til:

Astrid Tømmerdal

  • e-post: astrid@tommerdal.no
  • tlf: 95253770

Karin Giørtz

  • e-post: karin.g@online.no
  • tlf. 970 14 430