SYMFONISK VÅR – 27. Mars

Sted: Parken Kulturhus

Tid: søndag 27. mars kl. 18:30

Dirigent: Bjarte Engeset

Solist: Yuri Hashimoto, fløyte

Program:

Johannes Brahms Ungarsk dans nr 5

Christos Hatzis Fløytekonsert “Departures”

Johannes Brahms Symfoni nr 4

Endelig kan vi invitere til en helaften symfonisk konsert!

Med vår æresdirigent Bjarte Engeset blir det både musikk av en av de virkelig store romatiske bautaene, Johannes Brahms, med hans Ungarske dans nr 5 og som hovedverk hans Symfoni nr 4! I relieff til dette vil vi fremføre et særegent, vakkert, og nyskapende verk av canadisk-greske Christos Hatzis fra 2011: “Departures”, konsert for fløyte og strykere som i sine 3 satser minnes henholdsvis to nære venner av komponisten og så i siste satsen til minne om Fukushima ofrene.

Billetter: www.kulturtialesund.no