Nyttårskonserter 2024

Parken Kulturhus Lørdag 20.januar kl 18.30 og søndag 21.januar kl 18.30

Dirigent: Aage Richard Meyer

Solister: Renate Ekerhovd, sopran og Markus Bjørlykke, tenor

Konferansier: Hans-Christian Vadseth

Ålesund Operakor ved Marianne Ravn Stavseng

Ålesund Ballettskole ved Carola Teti

Klaversolist: Josef Nedregård

Tradisjonen tro inviterer Ålesund Symfoniorkester til en musikalsk nyttårsfeiring!

Her blir det fengende musikk av Lehar, Verdi, Donizetti, Leoncavallo, Johann Strauss og Tchaikovsky, og ikke minst en hel avdeling med Leonard Bernsteins udødelige amerikanske musikk fra Candide og West Side Story med mer.

Solister i år er den unge og fremadstormende koleratursopranen Renate Ekerhovd sammen med tenor Markus Bjørlykke, som kommer fra Hareid og har gått på musikklinjen her i Ålesund for ikke så mange år siden!

Som vanlig har vi alliert oss med Ålesund Operakor og deres leder Marianne Ravn Stavseng.

For å bygger videre på det gode samarbeidet med Ålesund Ballettskole har vi alliert oss med den unge pianisten Josef Nedregård slik at deres eldste dansere skal gitt seg i kast med finalen fra Tsjaikovskijs klaverkonsert.

Hans-Christian Vadseth vil som konferansier lede oss gjennom årets nyttårskonserter!

Billetter kjøpes her