Jul i Havanna! – 24. og 25. November

Tid: 24. og 25. november 2018 kl. 18:30
Sted: Parken Kulturhus, Ålesund

Dirigent: Torodd Wigum
Solist: Hovedøen Social Club

Billetter

Lørdag 24. november: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=217&arrnr=49285

Søndag 25. november: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=217&arrnr=49286

Jul i Havanna – Hovedøen Social Club slynger julen inn!

ÅSO teamer opp med Hovedøen Social Club for en julekonsert litt utenom det vanlige!

Med denne konserten tilbyr vi den beste medisin for å bevare sinnets munterhet når mørketiden er på vei. Kurér vinter-depresjonen med en dose vaskeekte eskapisme!

Hovedøens feiring av jula er kjemisk fri for dype og religiøse tanker, men til gjengjeld breddfull av sanger du ikke ante at du trengte å høre. På denne konserten får du servert et musikalsk overflødighetshorn av cubanske rytmer, sprudlende arrangementer og Sergios sangtolkninger med sin meget innvandrede aksent: ”For julegråten vil han gjerne ha..!” Her får man lystige og heftige salsa-versjoner av klassikerne På låven sitter nissen, Julenissen kommer i kveld, Sledetur og Bjelleklang samt de litt nyere julehits All i want for X-mas is you og Santa baby.
Sverre Indris Joner skrev i 2003/2004 en rekke arrangementer av klassiske perler av Bach, Mozart, Beethoven, Strauss og Tchaikovsky i salsa-drakt, for en innspilling med det prestisjetunge tyske orkesteret Munchner Rundfunk Orchestra. Ett av stykkene ble sågar brukt som hovedtema i filmen ”En ganske snill mann” av Hans Petter Moland. I oktober 2009 gjorde HSC to konserter med Kringkastingsorkesteret i Store Studio på Marienlyst med de samme arrangementene, samt 8 nye arrangementer av HSCs eget repertoar i orkesterversjon.